Skip to content

Analyst / Technical Lead .NET

Ben jij een pragmatische Analyst die steeds out-of-the-box denkt? Ken je de laatste trends in software development als Technical Lead? Solliciteer nu!

In een notendop

Als Analyst / Technical Lead werk je mee aan de applicatie portfolio. Ten eerste zal je de noden en functionaliteiten vastleggen in interactie met de business. Je verzorgt hiervoor de nodige documentatie en vertaalt de noden in user stories. Bovendien leid je verschillende projecten en bepaal je hiervoor de prioriteiten. Je motiveert de ontwikkelaars en zorgt voor een optimale werking van het team.

Analyst / Technical Lead .NET
Gezocht profiel

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma beschik je als Analyst / Technical Lead over de volgende vaardigheden en kennis:

  • Gedegen kennis van C#, Angular en SQL Sever
  • Goede kennis van Agile en Scrum
  • Ervaring binnen Supply Chain is een pluspunt

Imalink doet steeds een beroep op gespecialiseerde ICT-consultants. De spirit van Imalink is hetgeen wat ons verbindt. Klantvriendelijkheid en betrokkenheid vinden wij dus even belangrijk als jouw technische skills.

 

Oké, ik doe het!

Ben je helemaal overtuigd na het lezen van deze vacature? Of twijfel je nog over enkele punten? Contacteer ons dan snel en wie weet zien/horen we elkaar sneller dan verwacht!

Laura D.

Freelance Consultant

Flexibiliteit en zelfstandigheid zijn heel belangrijk voor mij. Dankzij Imalink kan ik kwaliteitsopdrachten vervullen en toch een evenwaardige partner zijn, zonder mij een buitenstaander te voelen.

Aaron V.

ICT Consultant

Door onze ervaring in Top 500 bedrijven, kan ik steeds werken met de nieuwste technologieën en producten. Zo blijft mijn kennis steeds paraat en kan elke nieuwe ervaring ook gebruikt in volgende opdrachten. Win-win voor iedereen!

Beervelde-Dorp 46
9080 Lochristi
+32 9 356 85 61

Isabelle De Meyer
+32 477 29 35 40
demeyer.i@imalink.be