Imalink Duck Trophy event – een terugblik

We ontmoeten Femke en Jorgen enkele dagen na ons Imalink Duck Trophy teambuilding event. Wat zijn we benieuwd naar hun verhalen. Tijd voor een terugblik op een mooie dag.

FEMKE: “Ja, inderdaad wat een leuke dag! Geweldige avonturen, lekker eten, mooi weer en een pak nieuwe herinneringen.”

JORGEN: “Het begon allemaal met een lekker ontbijt aan Het Zwin. Daar kregen we ook een woordje uitleg over het verloop van de dag. Roadtrippen met geitjes of 2PK’s, zoals we zeggen. Onderweg enkele stops met spelletjes in teamverband voor deze Duck Trophy wedstrijd. Het klonk alvast goed in de oren.”

En dan … on the road?

JORGEN: “Vooruit met de geit! Dat was eerst niet zo evident, maar na een tijdje begon het met de auto’s toch te vlotten (knipoogt). Eerste stop was in de manège De Zoete Polder. We werden er hartelijk ontvangen en mochten proeven van enkele fruitige lekkernijen en een fruitbiertje. Ook de rondleiding was super interesssant.”

FEMKE: “En dan op naar Nederland. Met een toertje door Sluis. Altijd leuk! Een barbecue-lunch wachtte nadien op ons in B&B Hofstede in Damme. Sappig biovlees van de korte keten, rechtstreeks van de stal op ons bord dus. Ik herinner me dat we tijdens de apero toen heerlijk gelachen hebben over onze eerste avonturen tijdens de ochtend met de geitjes.”

JORGEN: “En die geitjes brachten ons terug de weg op … richting Frans”.

FEMKE: “Echt waar, passionele Frans, wat een persoon!”