How, how, how, … de Kerstman bezoekt jong en oud bij Imalink te Beervelde.

Zondag werd het opnieuw verzamelen geblazen voor de kinderen van onze medewerkers en consultants. In de voor de gelegenheid prachtig aangeklede feestzaal Renard te Beervelde kwam onder veel belangstelling de Kerstman op bezoek.

Terwijl de kinderen zich konden vermaken met spelletjes en een heuse show verrasten de volwassenen elkaar tijdens de receptie met een “Secret Santa”. Imalink trakteerde op traditionele wijze haar gezelschap dan weer op een culinaire driegangen lunch. Net na het dessert viel de “echte” Kerstman dan , langverwacht door jong en oud, al klingelend met zijn rendieren lok bel de deur binnen.

Hij bracht voor de kleinsten een heus geschenk mee voor onder de kerstboom en knoopte met alle kinderen een leuke babbel aan.

Na zijn vertrek en terwijl de kinderen hun geschenk bewonderden, werd nog een hele poos gezellig gekeuveld over het afgelopen jaar en wat 2020 ons brengen zal.

Wij danken alle aanwezigen, de eigenaars en de staf van Restaurant Renard, uiteraard de Kerstman, maar ook onze eigen staf die alles in prima banen leidden, voor deze onvergetelijke zondagmiddag.

Isabelle en Arne