UX Designer

Brussel

Voor een langdurige opdracht bij een van onze klanten, een topreferentie in zijn segment, zijn we op zoek naar een UX Designer. Bovendien zorgt dit project bij onze gewaardeerde klant voor een mooie aanvulling op jouw portfolio.

Hou jij van complexe uitdagingen? Yep, ingewikkelde vragen omzetten in heldere designs is toevallig een van jouw specialiteiten. Jij bent dan ook helemaal gepassioneerd door User Experience en User Interface Design.

Ontwikkelaar in hart en nieren.

Dankzij jouw doordachte aanpak en creatieve mindset, maak jij het leven van online surfers al jaren gemakkelijker.

Het lijkt bijna overbodig te vermelden dat HTML, CSS, Responsive Webdesign, Angular en TypeScript jouw beste vrienden zijn bij het ontwikkelen van de ideale webomgeving.

Het werkt aanstekelijk.

  • Je vindt het geweldig om jouw collega’s enthousiast te maken om samen het beste resultaat ever af te leveren.
  • Je bent een vlotte babbelaar en dat zorgt ervoor dat je succesvol omgaat met verschillende partijen in zowel het Nederlands, Frans als Engels.
  • En verder: Bachelor of Master, maakt niet uit, je bent gewoon een topper in je vak!

Kan jij je snel en vlot vrijmaken om aan dit langdurig project mee te werken?

Bezorg ons dan een offerte bestaande uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Deze offerte bezorg je rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend E-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Wens je ons liever eerst zelf even te contacteren voor meer details omtrent dit project? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog.

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.