Test Consultant

Brussel

Voor een langdurige opdracht voor een klant uniek in zijn sector, zijn we op zoek naar een freelance Test Consultant. Durf jij software te lanceren zonder het te testen? Wij niet! Dus ben jij de nauwkeurige Test Consultant aan wie wij het testen en acceptatie van diverse applicaties kunnen toevertrouwen? Dan moeten we elkaar snel ontmoeten!

Als Test Consultant maak je deel uit van het team van een projectteam dat werkt volgens de Agile methodiek. Je checkt of de ontwikkelde functionaliteit voldoet aan de kwaliteitseisen. Je participeert in testvoorbereidingen, testen en rapportage. De focus ligt voornamelijk op het functioneel testen en gebruikersacceptatie.

Master of Bachelor, maakt echt niet uit, je bent nu eenmaal goed in wat je doet! Je bent een pietje precies, want je hebt een nauwkeurige en resultaatgerichte werkwijze.

Nederlands, Frans of Engels? Daar maak jij geen punt van, want jij begrijpt toch alles.

Kan jij je snel en vlot vrijmaken om aan dit langdurig project mee te werken?

Bezorg ons dan een offerte bestaande uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Deze offerte bezorg je rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend E-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Wens je ons liever eerst zelf even te contacteren voor meer details omtrent dit project? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog.

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.