Software Engineer .Net

Gent en Brussel

Net als jouw soulmate collega’s redeneer je in codetaal. Met één blik weet je waar de ander naartoe wil, logisch toch? Samen grenzen verleggen en ervaring opdoen, zalig!

Of jij op de hoogte bent van de laatste trends in jouw vakgebied? Niemand is beter op de hoogte dan jij, you’re the best!

Je kent Mobile en Web Ontwikkeling van binnen en van buiten. Net zoals je de OO-principles al eventjes kent. Bovendien bent je al jaren bevriend met de .NET Stack-maatjes: Angular, API design, ASP.NET MVC, C#, Entity Framework en WCF.

Waarom kies je voor Imalink

Imalink spirituals blijken gegeerde talenten te zijn. Wij zijn namelijk een team en als speler bereik je samen meer en doe je ervaring op bij Top 500-bedrijven. Je gebruikt steevast de nieuwste technologieën en producten. Structureel samenwerken met andere ICT-Developers zorgt dan weer voor de permanente kruisbestuiving van jouw kennis.

Als vaste medewerker kan je rekenen op afwisseling en nieuwe uitdagingen, met de zekerheid van een vaste waarde als werkgever.

  • Haal voldoening uit een afwisselende job die menselijke relaties op de eerste plaats zet en waarbij elke dag anders is dan de vorige.
  • Laat je inspireren door de vele collegiale contacten.
  • Ontvang een marktconforme verloning en een ruim pakket extra-legale voordelen.
  • Gebruik onze interne opvolging en trainingen om door te groeien.
Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.