Software Engineer Java

Vl-Brabant en Brussel

Voor een langdurig project bij één van onze klanten, gekend als ambitieuse en innovatieve speler, zijn wij momenteel op zoek naar een freelance Software Engineer Java.

Tijdens dit mooi referentieproject zal je meehelpen met de analyse en uitbouw van diverse (mobiele) state-of-the-art applicaties en sta je gekend als coach voor het team van ontwikkelaars.

  • Als Java Expert ben je op de hoogte van, én heb je ervaring binnen de nieuwste tools en technologieën zoals Java Spring, Maven, Hibernate, en ben je een echte Agilist!
  • Daarnaast beschik je over een degelijke ervaring met het implementeren van op maat gemaakte applicaties in een professionele omgeving.
  • Naast een grondige kennis van het Nederlands, spreek je ook een aardig mondje Engels en Frans.

Kan jij je snel en vlot vrijmaken om aan dit langdurig project mee te werken? Bezorg ons dan een offerte bestaande uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Deze offerte bezorg je rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend E-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Wens je ons liever eerst zelf even te contacteren voor meer details omtrent dit project? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog.

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.