Service Delivery Manager

Zaventem

Service Delivery Manager

Voor een project op lange termijn bij één van onze internationale klanten, zoeken we momenteel een Service Delivery Manager die fungeert als expert bij het verder uitwerken en implementeren van een succesvol Service Delivery Management methode.

Als enig aanspreekpunt ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijkse operationele management. Hiernaast behoud je het volledig overzicht over het infrastructuurlandschap door onder andere het aanbieden van kwalitatieve processen, alsook het efficiënt inzetten van jouw deskundig team.

  • Jouw hands-on aanpak zorgt ervoor dat alles feilloos verloopt.
  • Je hebt een heldere en vlotte communicatiestijl waardoor je soepel communiceert met alle betrokken partijen.
  • Je komt terecht in een internationale omgeving, je kan jou dus vlot uitdrukken in beide landstalen.

Ben jij de freelance consultant met een mooi portfolio aan referentieprojecten? Kan jij jou bovendien snel en makkelijk vrijmaken om aan dit langdurig project mee te werken?

Bezorg ons dan een offerte bestaande uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Deze offerte bezorg je rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend E-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Wens je ons liever eerst zelf even te contacteren voor meer details omtrent dit project? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog.

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.