Frontend Software Engineer Angular

Brussel

Voor een langdurig project bij één van onze klanten, de referentie in de bancaire sector, zijn we op zoek naar een freelance Frontend Angular Expert.

Als ervaren freelance Angular Developer zal je kritische applicaties ontwikkelen en bestaande wijzigen. Tevens zal je als developer instaan voor het geven van guidelines, selectie en de integratie van development frameworks.  Ook het coachen van developers behoort tot jouw taken.

  • Wie wij en onze klant beogen is iemand die kennis en een brede ervaring heeft in het ontwikkelen met Angular.
  • Praktische ervaring met HTML5, CSS, TypeScript en JavaScript is een absolute must have.
  • De ideale consultant voor dit mooi en langdurige project heeft de nodige ervaring met software configuration management tools.

Kan jij je snel en vlot vrijmaken om aan dit project mee te werken? Bezorg ons dan jouw offerte. Deze bestaat uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Bezorg deze rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend E-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Ben je dermate getriggerd en wens je alles in een stroomversnelling te brengen? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog op 09/356.85.61 en vraag gerust naar Isabelle of Femke.

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.