Frontend Software Engineer Angular

Brussel

Voor een langdurig project bij één van onze klanten, de referentie in de bancaire sector, zijn we op zoek naar een freelance Frontend Angular Expert.

Als ervaren freelance Angular Developer zal je kritische applicaties ontwikkelen en bestaande wijzigen. Tevens zal je als developer instaan voor het geven van guidelines, selectie en de integratie van development frameworks.  Ook het coachen van developers behoort tot jouw taken.

  • Wat wij voornamelijk zoeken is iemand die kennis en ervaring heeft in de meeste recente ontwikkelingen binnen Angular.
  • Ook praktische ervaring in HTML5, CSS en JavaScript is een absolute must.
  • Tevens heeft de ideale kandidaat, voor dit mooie en langdurige project, de nodige ervaring met software configuration management tools.

Kan jij je snel en vlot vrijmaken om aan dit langdurig project mee te werken? Bezorg ons dan een offerte bestaande uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Deze offerte bezorg je rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend E-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Wens je ons liever eerst zelf even te contacteren voor meer details omtrent dit project? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog.

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.