Scrum Master

Gent

Als Scrum Master waak je als een goede huisvader/moeder over de correcte uitvoering van de Scrum aanpak. Je staat in voor het coachen van de high performance teams en je zorgt voor een vlot verloop van projecten. Overzicht en structuur zitten in jouw natuur.

Aan ervaring geen gebrek

Je werkt al 5 jaar in de Informaticasector. Bovendien heb je in jouw vorige projecten je strepen al verdiend als Scrum Master of als Coach in een Agile organisatie met meerdere scrum teams.

Je kent de Agile methodologie als je binnenzak en jouw kennis van LeSS is jouw ultieme troef.

Door jouw ervaring in een ontwikkelomgeving weet je als geen ander hoe belangrijk het is om mee te kunnen in een snel veranderende omgeving. Gelukkig houd jij niet van stilstaan en ben jij in je nopjes bij het denken aan veranderingen.

Verbeteren en babbelen als de beste

Voor verbeteringen zijn we bij jou aan het juiste adres, want waar we ook mee op de proppen komen: jij zet het wel op punt!

Je bent een vlotte babbelaar en dat zorgt ervoor dat je succesvol omgaat met verschillende partijen in zowel het Nederlands als het Engels. Jouw Franse kennis is een pluspunt.

Het maakt niet uit of je een Bachelor of een Master hebt, je bent toch een krak in je vak!

Uiteraard doet Imalink beroep op gespecialiseerde IT’ers maar het is de unieke Imalink spirit wat ons moet binden. Klantgericht denken en betrokken zijn vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Waarom kies je voor Imalink

Imalink spirituals blijken gegeerde talenten te zijn. Wij zijn namelijk een team en als speler bereik samen meer en doe je ervaring op bij Top 500-bedrijven. Je gebruikt steevast de nieuwste technologieën en producten. Structureel samenwerken met andere ICT-specialisten zorgt dan weer voor de permanente kruisbestuiving van jouw kennis.

Als vaste medewerker kan je rekenen op afwisseling en nieuwe uitdagingen, met de zekerheid van een vaste waarde als werkgever.

  • Haal voldoening uit een afwisselende job die menselijke relaties op de eerste plaats zet en waarbij elke dag anders is dan de vorige.
  • Laat je inspireren door de vele collegiale contacten.
  • Ontvang een marktconforme verloning en een ruim pakket extra-legale voordelen.
  • Gebruik onze interne opvolging en trainingen om door te groeien.
Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.