Project Management Officer - PMO

Gent

Project Management Officer

Als PMO ontzorg je de Project Managers, Product Owners en Lead Architects bij het dagelijks uitvoeren van hun projecten of programma’s. Als je hiernaast ook doorkneed bent in de Agile software ontwikkelmethode en je hebt als coach jouw sporen verdiend, lees dan zeker even verder!

Kan jij stormen doorstaan?

Als rots in de branding ontpop je binnen dit team als hands-on Scrum Master en dompel je het team van experten onder in een Agile Scrum bad. Samen met hen zet je alles op alles zodat ze zich volledig kunnen focussen op de projectorganisatie en het team full speed vooruit kan gaan.

Als je het aandurft..

  • Je hebt een Bachelor of Master diploma en uit jouw werkervaring blijkt een sterke achtergrond in development en kennis van moderne software engineering principes.
  • Als Agilist weet je als geen ander jouw team warm te krijgen om samen het beste resultaat te behalen.
  • Jouw overtuigingskracht en assertiviteit zorgen ervoor dat je succesvol omgaat met alle partijen in zowel het Nederlands als Engels.

Uiteraard doet Imalink beroep op gespecialiseerde IT’ers maar het is de unieke Imalink spirit wat ons moet binden. Klantgericht denken en betrokken zijn vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Waarom kies je voor Imalink

Imalink consultants blijken gegeerde talenten te zijn. Wij zijn namelijk een team en als speler bereik je samen meer en doe je ervaring op bij Top 500-bedrijven. Je gebruikt steevast de nieuwste technologieën en producten. Structureel samenwerken met andere ICT-Specialisten zorgt dan weer voor de permanente kruisbestuiving van jouw kennis.

Als vaste medewerker kan je rekenen op afwisseling en nieuwe uitdagingen, met de standvastigheid van één werkgever

  • Haal voldoening uit een afwisselende job die menselijke relaties op de eerste plaats zet en waarbij elke dag anders is dan de vorige.
  • Laat je inspireren door de vele collegiale contacten.
  • Ontvang een marktconforme verloning en een ruim pakket extra-legale voordelen.
  • Gebruik onze interne opvolging en trainingen om door te groeien.
Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.