Full Stack Java Developer

Teleworking or on site

Word ook jij instant happy van het ontwikkelen van de perfecte Java softwaretoepassingen? De technische documentatie en het uitwerken van de testprogramma’s, daar word je zelfs helemaal wild van?! Je kan er uren over palaveren, in ’t Nederlands of Frans maar ook in het Engels, want Java Development is nu eenmaal jouw dada?

Herken jij je hier helemaal in? Super! Beschik je bovendien over onderstaande kennis en vaardigheden? Dan nemen wij jou graag op als Senior Full Stack Developer in ons team van Java Ontwikkelaars.

Waar werk jij straks aan mee?

Als Full Stack Java ontwikkelaar zal je, in teamverband, werken aan kritische programma’s. Daarbovenop zal je als Java developer instaan voor wijzigingen aan bestaande applicaties en componenten.

Het technisch trainen en coachen van jouw collega’s behoort eveneens tot jouw kerntaken.

Welke skills beheers jij als de beste?

Naast het bezitten van een Bachelor of Master diploma ben je heel sterk in de volgende technische vaardigheden:

 • Java en Spring FRAMEWORK
 • JPA
 • Webservices
 • Web Frontend development ervaring
 • J2JE / J2EE ervaring

Uiteraard doet Imalink een beroep op gespecialiseerde IT’ers maar het is de unieke Imalink spirit die ons allen verbindt. Klantgericht denken en betrokkenheid vinden wij dus minstens even belangrijk als jouw technische skills.

Jij bent Freelancer?

Kan jij jou snel vrijmaken om aan dit langdurig project mee te werken? Bezorg ons dan een offerte bestaande uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Deze offerte bezorg je rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend e-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Jij wenst een vast contract als bediende?

Als vaste medewerker kan je rekenen op afwisseling en nieuwe uitdagingen, met de zekerheid van een vaste waarde als werkgever.

 • Haal voldoening uit een afwisselende job die menselijke relaties op de eerste plaats zet en waarbij elke dag anders is dan de vorige
 • Laat je inspireren door de vele collegiale contacten
 • Gebruik onze interne opvolging en trainingen om door te groeien
 • Ontvang een marktconforme verloning en een ruim pakket extralegale voordelen
 • Geniet tijdens en na jouw dagtaak van een BMW als bedrijfswagen

Waarom IT Consultants kiezen voor Imalink?

Imalink spirituals zijn gegeerde talenten. Wij zijn namelijk een team en als speler bereik je samen meer en doe je ervaring op bij Top 500-bedrijven. Je gebruikt steevast de nieuwste technologieën en producten. Structureel samenwerken met andere ICT-specialisten zorgt dan weer voor de permanente kruisbestuiving van jouw kennis.

Wens je ons liever eerst zelf even te contacteren voor meer details omtrent dit project en deze job? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog!

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
 • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.