Business Intelligence Analyst

Brussel

Voor een langlopende opdracht bij een van onze klanten, gekend als ambitieuze en innovatieve speler zijn we op zoek naar een freelance Business Intelligence consultant.

Als de nood hoog is, dan ben jij van de partij!

Door jouw ervaring in soortgelijke succesvolle projecten, spreekt het voor zich dat je een neus hebt voor het opsporen van de noden binnen een bedrijf. Bovendien vind je keer op keer de juiste personen om die noden in te lossen én plan je de redder in nood met plezier in om alles netjes op de rails te krijgen.

Je bent ervan overtuigd dat het makkelijker werkt als alle neuzen in dezelfde richting wijzen, dus overleg je graag op tijd en stond met jouw collega’s uit aansluitende vakgebieden en met jouw verantwoordelijke, zo ben je zeker dat iedereen op dezelfde trein zit.

Uiteraard heb je ook de nodige technische bagage en hebben Data Modelling, Power Designer en SAP Business Objects geen geheimen voor jou.

Kan jij je snel en vlot vrijmaken om aan dit langdurig project mee te werken?

Bezorg ons dan een offerte bestaande uit jouw meest recent CV, wanneer je ingezet kan worden en wat jouw dagtarief omvat. Deze offerte bezorg je rechtstreeks aan onze CEO, Isabelle De Meyer via volgend E-mailadres: demeyer.i@imalink.be

Na ontvangst zal je meteen gecontacteerd worden om ons project verder te bespreken en een onderling gesprek ter verdere kennismaking in te plannen.

Wens je ons liever eerst zelf even te contacteren voor meer details omtrent dit project? Aarzel niet en contacteer ons dan vandaag nog.

Gebruik onderstaand formulier om snel en gemakkelijk je interesse over te brengen.
  • Accepted file types: pdf, txt, doc, docx.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.