A late New Year’s diner at Imalink…

Het is reeds zaterdag 9 februari 2019, 19 uur.
De start van Imalink ’s, traditioneel late nieuwjaar diner voor medewerkers, consultants en levenspartners van. Plaats van de afspraak is Fleur de Lin te Zele.

Chef Lode De Roover is voor de foodies zeker geen onbekende, dit jaar verdedigde hij België op de Bocuse d’Or, lees de olympische spelen voor koks. België mocht naar de finale en haalde een mooie 8e plaats van de 24 finalisten.

Bij ontvangst krijgen we de  keuze tussen bubbels of een huiscocktail met bloedappelsien en rosemarijn. Later kan er desgewenst overgeschakeld worden naar cocktails op basis van Gin of in een BOB versie zonder geestrijke versterking.

De hapjes voorspellen reeds dat deze avond een culinaire verwenpartij zal worden, de gerechten bevestigen dit alleen maar.

Eens aan tafel spreekt Isabelle ons allen toe en herinnert er ons aan waarom we samengekomen zijn, hoe Imalink liever als partner samenwerkt met de klanten dan als louter consultancy kantoor en waarom dan wel.

Verder verklapt ze ons haar recept hoe we het beste 2019 en daarna positief zullen aanpakken.