Xavier

Xavier

36 jaar - Brussel - Zelfstandig ICT Consultant

“Als zelfstandige apprecieer je ook de stipte betalingen. Los van de eigen facturatie, betaalt Imalink mij altijd prima op tijd.”

Wat betekent werken in IT voor jou?

“Dagelijkse afwisseling. Elke dag een nieuwe uitdaging. Af en toe de mogelijkheid om een stap in het onbekende te zetten. Euforie als je tegen de deadline aan iets voor elkaar hebt gekregen.”

Waarom heb je voor Imalink gekozen?

“Via mond-tot-mondreclame. Collega's die vertelden over de goede sfeer en de leuke projecten bij Imalink. Door de sterke Oost-Vlaamse roots van Imalink hoop ik in de toekomst ook eens projecten dichter bij huis te versieren.”

Wat onderscheidt Imalink van andere IT-dienstverleners?

“De persoonlijke aanpak waarvoor Imalink bekend staat, werkt echt. Geen jobaanbiedingen die toch niet bij je profiel passen. Je wordt niet gecontacteerd door verschillende personen voor dezelfde aanbieding. Maar altijd is er tijd voor een leuke babbel: op kantoor, aan de telefoon of tijdens een van de vele social events.”

“Als zelfstandige apprecieer je ook de stipte betalingen. Los van de eigen facturatie, betaalt Imalink mij altijd prima op tijd.”

Hoe ervaar je de projecten bij de klant van Imalink?

“Tot nu toe werkte ik al samen met Imalink op twee projecten. Totaal verschillende projecten in totaal verschillende industrieën. Het bewijs dat ze een waaier aan projecten in hun portfolio hebben.”

Alle getuigenissen