Mariska

Mariska

34 lentes - Gent - ICT Consultant SAP

“Bij Imalink wordt inzet gewaardeerd en dat voel je. Dat geeft je dan net dat extraatje om tot het uiterste te gaan en om je elke dag opnieuw te bewijzen.”

Wat betekent werken in IT voor jou?  

“Ik rolde toevallig de IT-wereld in na mijn studies en ben er blijven plakken. Ondertussen heb ik al dertien jaar ervaring en heb ik me nog geen moment beklaagd dat ik toen voor die wereld koos. Het blijft boeiend en uitdagend, je blijft je steeds bijscholen en komt in contact met nieuwe technologieën. Je geest blijft scherp!”

“In mijn vorige job was geen ruimte meer om door te groeien, dus besloot ik mijn kans te wagen in consultancy. Bij Imalink voelde ik mij direct welkom, er was een warme sfeer en de persoonlijke aanpak beviel me wel. Toen ze ook nog een interessant project voor mij vonden, was de beslissing om voor Imalink te gaan werken snel genomen.”

Wat onderscheidt Imalink van andere IT-dienstverleners?  

“Imalink onderscheidt zich in mijn ogen op een aantal vlakken van andere IT-consultancybedrijven. Zo zijn er de persoonlijke aanpak, de vlakke bedrijfsstructuur en de interessante projecten. Bij Arne en Isabelle kan je steeds terecht met grote of kleine problemen of ook gewoon met een suggestie. Er worden regelmatig social calls georganiseerd, zodat je ook je collega-consultants leert kennen; niet altijd evident omdat de meesten toch bij verschillende klanten werken.”

“Bij Imalink wordt je inzet gewaardeerd en dat voel je ook. Dat geeft je dan net dat extra beetje meer om tot het uiterste te gaan en jezelf elke dag opnieuw te bewijzen.”

Hoe ervaar je de projecten bij de klant van Imalink?  

“De meeste klanten zijn multinationals: je komt terecht in een stimulerende omgeving en komt in contact met verschillende nationaliteiten.”

“Ik ben persoonlijk nogal fan van langdurige projecten. Die heb ik tot nu toe ook altijd gekregen. Zo leer je een klant door en door kennen en kan je echt maatoplossingen aanreiken. Niet altijd eenvoudig met korte termijnprojecten.”

Alle getuigenissen