Lieven

Lieven

43 - Brussel - ICT Consultant

"Hier hoef ik ook geen knop om te draaien als ik bij de directie ga, ik blijf gewoon mezelf"

Wat betekent werken in IT voor jou?  

“Het is een afwisselende sector, op elk vlak. Zoveel verschillende projecten in verschillende domeinen, het éne natuurlijk al boeiender dan het andere. Zoveel verschillende tools. Steeds weer bijleren. Kennis opdoen van anderen en eigen kennis doorgeven. Helpen en geholpen worden.  Vallen en opstaan. 's Nachts wakker worden: EUREKA!”

Waarom heb je voor Imalink gekozen?  

“Imalink stelde een project voor waarvoor ik niet alle nodige capaciteiten bezat. Het gaf mezelf en de klant de nodige marge om erin groeien. Het doet deugd om te voelen dat mensen in je geloven. Ook de verschillende activiteiten die naast het werk georganiseerd worden, spreken me aan. Je krijgt vaak de kans om je Imalink-colllega's (beter) te leren kennen.”

Wat onderscheidt Imalink van andere IT-dienstverleners?  

“Bij Imalink heb je meer een familiegevoel. Ze zijn in meer geïnteresseerd dan enkel in jouw CV en het project bij de klant. Ook voor jou als persoon, wat jou boeit, je hobby's of je familie hebben ze belangstelling. Bij een probleem kan je op steun rekenen. Hier hoef ik ook geen knop om te draaien als ik bij de directie ga, ik blijf gewoon mezelf.” 

Hoe ervaar je de projecten bij de klant van Imalink?

“Ik kan enkel over mijn huidige (eerste) project vertellen. De sfeer bij de klant is goed en ik heb veel werk. Ik heb niet het gevoel dat ik als 'extern' word beschouwd.  Imalink maakt een evaluatie met de klant en met mij, zodat het voor ons allebei de goede richting uitgaat. Alleen jammer dat ik dagelijks nogal ver moet, maar dat is nu eenmaal gekoppeld aan mijn specialisatie."

Alle getuigenissen