Hugo

Hugo

46 jaar - Oostende - ICT Consultant

Bij Imalink werken is als opgenomen worden in een "familie". Elk probleem wordt op een zo goed mogelijke én menselijke manier opgelost.

Wat betekent werken in IT voor jou?

IT heeft vele facetten en ik hou van afwisseling, daarom ligt het me wel. Vele facetten betekent ook veel bijleren, maar dat doe ik graag. IT is tevens een steeds groeiende materie, maar ik bouw of creëer graag iets en daarom ligt het me wel goed.

Waarom heb je voor Imalink gekozen?

Vanaf de eerste afspraak voelde ik dat het "klikte". Zeer professioneel maar ook warm en hartelijk. We kwamen zeer vlug tot een overeenkomst. Niets was te moeilijk voor het management om het op te lossen.

Wat onderscheidt Imalink van andere IT-dienstverleners?

Bij Imalink werken is als opgenomen worden in een "familie". Elk probleem wordt op een zo goed mogelijke én menselijke manier opgelost. Ik heb reeds vele werkgevers gehad maar nog nooit werd ik op zo een persoonlijke manier "opgevangen". Je inzet wordt beloond. Ik apprecieer ook de leuke, interessante, boeiende en gezellige events waar je de gelegenheid krijgt om jouw Imalink-collega's beter te leren kennen.

Hoe ervaar je de projecten die je bij de klant in opdracht van Imalink uitvoert?

Ook naar de klanten toe hanteert Imalink hun "warme aanpak". Dat ervaart de klant als positief, zo word je als consultant ook meteen goed in het team opgenomen.

Alle getuigenissen