Annelies

Annelies

28 lentes - Lochristi - Office Manager

"Wat er voor mij als Office Manager het meeste uitspringt, is dat we onze consultants steevast betrekken bij wat we doen"

Wat betekent werken in een ICT-dienstverlenend bedrijf voor jou?

“Een omgeving waarin elke dag nét weer dat ietsje anders is. De ICT-wereld staat nooit stil: steeds nieuwe projecten en uitdagingen, voor onze nieuwe en bekende gezichten. Dat brengt veel administratie op verschillende vlakken met zich mee, wat het werken voor een ICT-bedrijf net zo leuk maakt.”

Waarom heb je voor Imalink gekozen?

“Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. De aanbieding van Imalink kwam als geroepen. Dichtbij huis, in een onderneming volop in expansie, met ruimte om zelf te groeien, een aantrekkelijk loonpakket en een uitdagende administratieve job die perfect aansloot bij mijn wensen en kunnen. Ik twijfelde geen moment om voor Imalink te kiezen.”

Wat onderscheidt Imalink van andere IT-dienstverleners?

“Op veel vlakken verschilt Imalink van andere dienstverleners. Wat er voor mij als Office Manager het meeste uitspringt, is dat we onze consultants steevast betrekken bij wat we doen. Zo stellen we in het begin van het jaar een activiteitenkalender op met allerlei leuke daguitstappen en drinks, maar ook Sinterklaas en Nieuwjaar laten we niet ongemerkt voorbijgaan.”

Alle getuigenissen