Fundamenten

Een visie met direct effect

Elke opdracht verdient het zelfde engagement. Imalink houdt zich aan afspraken en beloftes. Alle informatie die u ons toevertouwt is veilig.

Onze high level ICT-services steunen op drie fundamentele principes voor een persoonlijke en betrokken samenwerking.

Specificiteit

Uw ICT-project vereist een eigen aanpak, een specifieke configuratie, applicaties op maat, eigen specialismen. Geen copy-paste werk.

De Imalink team members hebben de ICT-kennis en -ervaring voor uw project, en passen zich graag aan aan uw cultuur en werkethiek. Ons principe ‘Fit to specifications’ betekent ook dat u niet hoeft te investeren in voorafgaande opleidingen.

Follow-up

Accurate opvolging maakt integraal deel uit van ons engagement. Regelmatig controleren en bijsturen werkt efficiënt en vergroot de kans op succes. We organiseren vaak evaluatiegesprekken, zodat we intensief betrokken blijven bij uw project en onze hiermee verbonden team members.

Werkplezier onze weg naar kwaliteit

Onze team members voelen zich goed in hun vel. Dat betekent meer voor u als klant dan u zou denken. Het garandeert u snelheid en flexibiliteit die voortvloeien uit gevoel voor verantwoordelijkheid. Niet uit verplichting.

Kiezen voor Imalink is kiezen voor progressie: een opwaartse lijn voor uw project, uw business en uiteindelijk ook uw resultaten.