VAT, BTW, TVA, intrastat

Financial software

Onze i-Products

Veel bedrijven draaien op SAP® ERP. Hoewel dit pakket zelf een btw en intrastat rapportering heeft, blijkt deze toch op vele vlakken tekort te komen, hier biedt de iVAT Reporting Tool (*) de oplossing.

Imalink zag meteen de noodzaak in van een link om SAP R/3 (SD, MM en FI modules) en iVAT Reporting Tool met elkaar te koppelen en daarom ontwikkelden we in-house de SAP-gerelateerde i-Products: IVATLINKER voorBTW data- en ISTATLINKER voor Intrastat data.

(*) De iVAT reporting tool is een rapporteringsoftware, speciaal ontwikkeld om officiële BTW en Intrastat rapporten naar de verschillende Europese landen te sturen. Het werd ontwikkeld
door VAT Applications.

 

 

Wat zijn iVatlinker & iStatlinker ?

  • iVatlinker en iStatlinker zijn beide Abap® programma’s die BTW en Intrastat relevante data zoals verkoop-, aankoop en andere boekhoudkundige documenten uit het SAP® ERP systeem extraheren.
  • iVatlinker haalt de BTW relevante data uit de SAP FI module en iStatlinker, de Intrastat relevante data uit de SAP SD, MM en FI modules. Deze data wordt dan naar de iVAT Reporting tool verstuurd.

 Waarom kiest u voor onze i-Products?

  • Kostenefficientie: geen extra ontwikkelingen op uw SAP® ERP systeemTijdsbesparend: ‘Off the shelf’ software programma
  • Bewezen technologie: het programma is reeds bij verschillende klanten met succes in gebruik genomen
  • Consolideren van BTW en Intrastat data is mogelijk door de combinatie iStatlinker – iVatlinker
  • Onderhoud wordt eenvoudig met een onderhoudscontract dat ervoor zorgt dat de iVatlinker/ iStatlinker door ons up-to-date wordt gehouden, zelfs als u van SAP® ERP versie verandert
  • Installatie en indienstname: gebeurt door een van onze Imalink SAP Consultants in nauwe samenwerking met de mensen van VAT Applications.

 

Fundamenten

Elke opdracht verdient hetzelfde engagement. Een visie met direct effect, want Imalink houdt zich aan afspraken en beloftes.                                                                                                                        

lees meer

Direct contact

Een rechtstreekse verbinding met de juiste gesprekspartner leidt tot vanzelfsprekende oplossingen. Who is who bij Imalink? Even kennismaken.

contacteer ons